Select Page

Skrot din bil nu!

Kontakt os og få svar inden for 24 timer

Det kan være svært at  få skrottet din bil men vi har gjort det nemmere for dig! Med de nemme og få steps vi har forberedt til dig kan du få skrottet din bil inden for 24 timer. Udover effektiviteten kommer vi også med kvalitet. Vores medarbejdere giver dig en fantastisk service som også er blevet dokumenteret på Trustpilot, Google osv. Hvis du vil have skrottet din bil hurtigt er du kommet til det rette sted! 

Kontakt os og få svar inden for 24 timer

Kunder om os

Jakob

Jeg er meget overrasket over den fantastiske service jeg fik. jeg er tilfreds og mere end det. modsat til de fleste andre oplevelser er det her den bedste. Jeg anbefaler meget at man skal skrotte sin bil her.

Stjerne på Google og Facebook

Joe

Jeg har anbefalet til alle mine venner at dettte skrotfirma er et af de bedste. jeg fik kommet af med min bil til den pris jeg ønskede og fik en fantastisk skrotpræmie. Processen var også meget nem.

l

Nem proces

Hos os kan du med få kliks få skrottet din bil til en fantastisk pris. Ikke nok med at vi henter den gratis kan du komme af med din på under 24 timer med kun få clicks. Vi er tilbøjelige og køber gerne alle slags biler og modeller.

Du kan stole på os

Vidste du at over 90% er tilfredse med deres service og er glade for hvordan de er blevet behandlet af vores medarbejdere. Vi tager din sag personligt og vi arbejder igennem for at få din bil skrottet til en god pris.

Gratis afhentning

Som sagt er vores kunder tilfredse med vores service men ikke kun fordi vi behandler dem fantastisk men fordi vi afhenter hurtigt og gratis. Det er mange af vores kunder meget meget glade for.

Den nemme proces visualiseret

Fra skrot til slot

Om os

Specialister

Hos hurtigbilsalg har vi samlet et hold af Bil Eksperter, der på hver sin måde bidrager til, at De som kunde, kan få den bedst mulige rådgivning og et seriøst købstilbud på din brugte bil.

Vi har et indgående kendskab til bilpriser og autobranchen. Vi har to detail forretninger hvor vi er førende på hver vores område, hvilket gør os i stand til at byde på alle typer af biler uanset mærke, model og årgang.

 

Hvilke biler køber vi?

Vi køber alle personbiler med og uden afgift, eksportbiler, leasingbiler, varebiler med og uden moms, – Vi køber kort sagt alt med en motor og hjul.

Vi er registreret nummerpladeoperatør hos skat og sørger naturligvis for dokumenthåndtering og afmelding af nummerpladerne i forbindelse med et køb.
Hos os kan du føle dig sikker.

1. Kontakt os

l

2. Få en gratis vudering

3. Få afsluttet handlen til en god pris

Vu udbetaler en af Danmarks højeste skrotpræmier

Er du træt af din bil og kan ikke komme af med den? Så står vi til rådig! Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil. Vi som autoriseret firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som både vil gavne dig og MILJØET!  Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din brugtbil. Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse. Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis. Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti. Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang

Hvorfor skal jeg skrotte min bil her

Du skal skrotte din bil hos Skrot bil pris, fordi vi har mange års erfaring med skrotning af biler. Vi er autoriserede og er veletableret i branchen.

Hvordan foregår skrotning af bil?

Hos os er det egentlig meget simpelt. Du skal kun tage kontakt, så sørger vi for alt papirarbejdet og i at guide dig bedst muligt så du forstår processen. Vi tager os af alle kemikalierne og har omtanke for miljøet. 

Hvordan ser en bilskrotning ud?

Vi tager os af alt, det eneste du skal gøre er at tage imod penge og tage kontakt til os.

Er skrot din bil autoriserede?

Ja det er vi selvfølgelig, når du ringer og siger skrot min bil. Så kan du gøre det med god samvittighed og tryghed, da vi er autoriseret hos skats motorregister. Det betyder at vi er godkendt til at håndtere skrotning af bil. Du kan derfor trygt efterlade din skrot bil i vores dygtige medarbejders hænder. 

Hvad siger kunderne om skrot din bil?

Næsten enhver kunde, der har fået skrottet sin bil hos os har haft en positiv oplevelse. Du kan blot se trustpilot anmemdelser her, du kan se vores google reviews her eller du kan blogt se på anmeldelser på siden.

Hvad skal jeg gøre i processen?

Hvad skal jeg gøre når i skal skrot min bil Det spørger folk ofte om. Du skal intet gøre andet end at tage kontakt, så får du et knivskarpt tilbud på din skrotbil. Dette kan du vælge at tage eller lade vær. Vi udbetaler som sagt skrotpræmier helt op til 70.000,-

Hvor meget får jeg udbetalt i skrotpræmie

Vi har generelt to løsninger. Enten kan vi skrotte din bil for 2500,- Så ryger reservedelene og metallet bliver solgt. Derudover så sælges ædelmetallerne. Udover den førstnævnte løsning kan vi købe bilen af dig, hvis den stadig er funktionel. Når vi køber bilen fra dig kan du få en skrotpræmie på helt op til 70.000,-

Hvordan udbetaler i min skrotpræmie?

Vi udbetaler din skrotpræmie enten i kontanter, mobilepay eller ved bankoverførsel. Det kommer helt an på beløbet, og hvad du foretrækker. Vi kan dog ikke tage betalingskort lige i øjeblikket. 

Kontakt os og få svar inden for 24 timer

Tlf: 91 78 23 32

Email: 

vurderingafbil@gmail.com

 

Adresse: Søndre Mellemvej 51 4000 Roskilde