Select Page

Bygget på den allerede aggressive udseende 4-serie Coupé, vil BMW M4 sporten en aggressiv forreste kofanger med styling tidskoder importeres fra de 1M og M6 modeller, samt en kulfiber tag.

Sidelinierne er også blevet forbedret for at give bilen en mere muskuløs og sporty look. Som forventet blusset fendere og sideskørter er til stede, sammen med M-specifikke hjul. Ventilationshullerne er store i størrelse med vinklede finner, der giver bilen ikke kun en vej-fokuseret look, men også en dominerende stilling.

BMW siger, at med den nye M4 var fokus på vægttab. Hvad vi gerne vil, er mere fokus på letvægts engineering, “sagde Matt Collins, BMW UK produktchef for små og mellemstore biler. “Filosofien vil være omkring at levere resultater gennem forbedret brug af materialer – letlegering, masser af kulfiber etc – snarere end blot forsøger at gøre motoren mere kraftfuld at flytte den samme slags bil, eller skalering det for langt tilbage, så det mister sine M3 rødder. “

Under kølerhjelmen, er den nye BMW M4 ved hjælp af en inline-seks turbomotor, som kilder siger, vil udvikle sig omkring 450 hestekræfter. Motoren er parret med en dobbelt kobling transmission 7-trins gearkasse.